Datos personales

Mi foto
Hola em dic Nerea i aquest és el meu blog. Tinc 14 anys i visc a Pineda de Mar. En aquest bloc podreu trobar de tot. Poemes, contes, textos etc... Espero que us agradi molt! Petons

miércoles, 29 de marzo de 2017

la vida



Viu i sigues feliç amb tot el que et rodeja, amb cada petit detall que et fa la vida. Viu i no t’arrepenteixis  mai de fer-ho. Cada segon es un nou començament a una petita historia. Fes feliç a la gent que t’estima, que t’escolta i t’aconsella  quan estàs malament però sobre tot estima’ls com ells t’estimen a tu. Cada decisió  que prenguis, pren-la amb seguretat perquè la vida no es com un cotxe que pots fer marxa enrere, la vida es oblidar el passat i formar un futur.  El temps es savi. Amb el temps tot s’arriba a descobrir, les mentides més ocultes, les raons mes certes i les persones més mentideres. Tots som persones, tots ens equivoquem, i ningú es perfecte.Tothom en tenim de defectes, alguns al físic i altres al caràcter. I no has de jutjar a ningú per la seva aparença, perquè com diu la gent sabia, les aparences  enganyen. I aquella persona que pensis que no té un bon físic pot ser la millor persona d’aquest món. On tenim els òrgans? A dintre.


Sempre fes el que sentis, però no el que realment desitgis en aquell moment,  si no, el que de veritat estimis a la vida,  perquè els moments passen, però la vida segueix . Fes les coses que més t’agradin, vesteix-te al teu gust i ignora a la gent que et critica. Perquè per sobre de tot, ets tu i després són els demès.
Difruta moltíssim amb la gent que estimis de veritat, perquè pensa que, arribara un moment on aquella persona tan estimada marxi de la vida, però  t’asseguro que si l’has estimat de veritat no marxa per sempre. El cor no es trenca.


Ser feliç no vol dir, tenir una vida perfecte, si no ; vol dir:
ser feliç es reconèixer que val la pena viure la vida.


Ser feliç no vol dir tenir por dels teus propis sentiments,
Ser feliç es tenir capacitat de dir “t’estimo”


Hem d’acceptar com som, cadascú a la seva manera. Tots som iguals. Som persones i ens hem de respectar els uns dels altres.  Viu i deixa viure als demés.  Preocupat per el que facis tu i no els altres.

Aquest ha sigut un text on he fet una petita reflexió del que és la vida i com la hem de valorar, perquè de vida només n’hi ha una i hem d’aprofitar- la al màxim.

3 comentarios: